Brudepikenes brudesalong

Brudepikene har godt utvalg pent brukte og nye brudekjoler. Kjolene selges for en redusert pris, og er ikke brukt mer enn en gang. Kjolene er renset, og enkelte av kjolene er aldri blitt brukt. Hos oss kan du få med deg kjolen samme dag. Se litt av utvalget vårt i brudekjolegalleriet eller på Finn.no .

Butikkens åpningstider

Vi har egne åpningstider mens koronaviruset herjer, så det kan være lurt å følge med på våre facebooksider.

Åpningstider i mai:
Mandag, tirsdag og onsdag kl 10.00 - 14.00
Torsdag: kl 15.00 - 19.00
Andre dager: Vi åpner gjerne etter avtale, så bare ring oss.

Prøvetime

Prøvetime hos oss koster kr 250 på hverdager, hvis du ikke kjøper kjole. Ring på 32 893242, eller send oss en mail til post@brudepikene.no . Du kan også legge inn time i vår kalender på Facebook.
Prøvetime i helg,  kr 500.

Kjøper du brudekjole, så slipper du å betale dette.

Det koster ingenting å komme for å titte, men vær obs på at vi jobber som bryllupsplanleggere, og noen ganger må vi holde stengt. Anbefaler dere å sjekke våre Facebooksider, som oppdateres hvis vi må holde stengt.

Blogginnlegg fra vår brudesalong:

Kontaktskjema

Selge din brudekjole?

Vi selger de mot en provisjon på 50% av salgssummen, og utbetaler først når kjolen er solgt.  I tillegg tar vi kr 500 ved levering, som er øremerket leie/markedsføring. Vi må ha et bilde av kjolen tilsendt på mail på forhånd - samt årsmodell og størrelse på kjolen. Vi tar ikke inn ikke kjoler som er skadet, brukt mer enn en gang, eller eldre enn 2 år. Vi tar inn begrenset antall kjoler. Send informasjon til post@brudepikene.no

L&T-1 (2).jpg

Foto: Maximilian photography