Brudepikenes brudesalong

Brudepikene selger pent brukte og nye brudekjoler. Kjolene selges for en redusert pris, og de skal ikke være brukt mer enn en gang. Kjolene er ferdig renset før de legges ut for salg, og noen av kjolene er aldri blitt brukt. Hos oss kan du kjøpe, og få med deg kjolen samme dag. Se litt av utvalget vårt i brudekjolegalleriet.

Ønsker du å komme til oss for å prøve kjole, så avtal helst tid med oss på forhånd.  Dette da vi jobber som bryllupsplanleggere, og noen ganger er vi ute på oppdrag!
Her kan du også se en videoblogg fra vår hverdag i butikken

Priser prøvetime

Prøvetime i åpningstiden: kr 250 per time. Kjøper du brudekjole, så slipper du å betale dette.

Hvis du bestiller time utenom åpningstiden, så koster det kr 500.

Stikker du innom for å se på tilbehør, betaler du naturligvis ikke for dette.

Butikkens åpningstider

Mandag til fredag: kl 10.00 - 16.00

Lørdager: stengt eller etter avtale

Selge din brudekjole?

Vi tar 50% av salgssummen du ønsker for kjolen din, og vi kan ha kjolene i butikken i ett år.  Vil du at vi skal selge din brudekjole, så vil vi ha et bilde av kjolen tilsendt på mail på forhånd - samt årsmodell og størrelse på kjolen. Vi tar ikke inn ikke kjoler som er brukt mer enn en gang, og som er eldre enn 2 år. Vi tar inn begrenset antall kjoler. Send informasjon til post@brudepikene.no


Vi trenger akkurat nå

Vi trenger flere brudekjoler i store størrelser, og vi ønsker oss flere boho chic / vintage / bohem brudekjoler i alle størrelser.

Kontaktskjema